Laat je kwaliteiten zien!

Eenmaal per jaar bieden wij jou de kans om je kwaliteiten live aan de collegetrainers uit de USA te laten zien. Die komen speciaal hiervoor invliegen om jouw te zien spelen. Bij deze showcase heb jij dus de mogelijkheid om je te bewijzen tijdens wedstrijden die wij organiseren.

Wek je de interesse op van deze trainers, dan krijg je de mogelijkheid om tijdens de showcase in een persoonlijk gesprek hun te leren kennen, de universiteiten en de voetbalteams. Vaak worden tijdens deze gesprekken ook het aanbod van de voetbalbeurs besproken en zelfs meteen aangeboden.

Zoals bij de assessment worden ook tijdens de showcase conditietesten afgenomen, dit om mogelijke verbeteringen vast te kunnen stellen. Uiteraard krijgen de keepers tijdens de showcase een apart programma om zich te laten zien aan de trainers. De kans om direct met trainers informatie uit te wisselen is er voor elke speler en zijn ouders. Dit omdat er ook een aparte vragen en antwoorden-ronde door ons wordt georganiseerd waar je meteen met trainers kan praten.

Tijdens de showcase worden alle wedstrijden die je speelt professioneel gefilmd. Deze opnames worden onmiddellijk bewerkt en toegevoegd aan je spelersprofiel, zodat alle trainers deze tot hun beschikking hebben en het je kansen op een succesvolle bemiddeling vergroot.